Annons

Sacha Baron Cohen återupplivar Ali G

Sacha Baron Cohen återupplivar sin gamla figur Ali G, skriver Variety. Enligt uppgift som en del av en kommande stå-upp-turné.
Nöje • Publicerad 11 augusti 2023
Sacha Baron Cohen som "Ali G" 2002 vid premiären av filmen "Ali G in da house" i London. Enligt uppgifter ska nu Cohen väcka sitt alter ego till liv igen. Arkivbild.
Sacha Baron Cohen som "Ali G" 2002 vid premiären av filmen "Ali G in da house" i London. Enligt uppgifter ska nu Cohen väcka sitt alter ego till liv igen. Arkivbild.Foto: Frances Leader/AP/TT

Sacha Baron Cohen har blivit känd som mannen bakom "Borat" och "Brüno" men det var med Ali G han slog igenom på 1990-talet, med en komisk parodi på en vit journalist som imiterar uttryck från svart kultur, och gjorde bisarra intervjuer med offentliga personer.

Men det handlar inte om en ny film, enligt uppgifter till Variety, då Cohen påstås stödja den pågående manusförfattar- och skådespelarstrejken helhjärtat och därmed inte kan ta sig an sådana uppdrag.

2021 gjorde Cohen ett hemligt stå-upp-gig i rollen som Ali G i Australien, vilket kan ha verkat som inspiration för den kommande turnén.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons