Annons

Reeves om "Cyberpunk": Har aldrig spelat det

Spel • Publicerad 13 december 2021
Keanu Reeves användes flitigt i marknadsföringen av "Cyberpunk 2077". Men han gick inte så långt som att han själv spelade det, hävdar han. Bild från presentation 2019.
Keanu Reeves användes flitigt i marknadsföringen av "Cyberpunk 2077". Men han gick inte så långt som att han själv spelade det, hävdar han. Bild från presentation 2019.Foto: Casey Rodgers/Invision/AP/TT

Keanu Reeves användes flitigt i marknadsföringen av "Cyperpunk 2077". Skådespelaren spelar rocksångaren Johnny Silverhand i rollspelet. Men själv spelar han inte tv- och datorspel, varken "Cyberpunk" eller något annat.

– Nej, jag har sett demonstrationer, men jag har aldrig spelat det, säger han i en intervju med The Verge.

Annons

Det kan möjligtvis vara problematiskt för Adam Kicinski, ordförande och vd för CD Project Red, den polska studio som ligger bakom spelet. I samband med presentationen av kvartalsrapporten för tredje kvartalet förra året hävdade han nämligen att filmstjärnan "älskade spelet".

– Har Keanu Reeves spelat spelet? Ja, han spelade spelet. Men så vitt jag vet har han inte spelat färdigt det än. Men definitivt spelade han spelet och älskade det, sade Kicinski enligt ett utdrag från presentationen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons