GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Phoenix tvingar inte sonen att bli vegan

Skådespelaren Joaquin Phoenix är en av Hollywoods mest kända veganer. Arkivbild.
Skådespelaren Joaquin Phoenix är en av Hollywoods mest kända veganer. Arkivbild.
Foto: Joel C Ryan

Joaquin Phoenix har själv varit vegan sedan han var tre år gammal. Men han kommer inte att tvinga på sin son sina egna åsikter om köttätande, säger han i en intervju som citeras av The independent.

– Jag kommer att informera honom om verkligheten. Jag kommer inte att indoktrinera honom med tanken att McDonalds har ett "Happy meal", för det finns inget "happy" med det, säger "Joker"-stjärnan, som just nu är bioaktuell som exekutiv producent för den uppmärksammade dokumentären "Gunda", som skildrar gårdsdjur på ett egensinnigt och tankeväckande sätt.

– Men jag kommer inte att tvinga honom att bli vegan. Jag ska stödja honom, det är min plan, tillägger skådespelaren.

Joaquin Phoenix och skådespelaren Rooney Maras lille son River föddes 2020 och är döpt efter hans bror River Phoenix som dog 1993, 23 år gammal.

Läs mer