Annons

Peter Jöback släpper självbiografi

Litteratur • Publicerad 13 augusti 2021
Peter Jöback är i höst aktuell med ny musik, en självbiografi och i "Så mycket bättre". Arkivbild.
Peter Jöback är i höst aktuell med ny musik, en självbiografi och i "Så mycket bättre". Arkivbild.Foto: Stina Stjernkvist/TT

Artisten Peter Jöback släpper i höst sin självbiografi "Att bära sig själv", skriver förlaget Bookmark i ett pressmeddelande

I boken berättar den folkkära artisten för första gången öppet hela sin historia om hur han lyckades bli en av Sveriges största artister, trots ett bagage av familjehemligheter, skuldkänslor och skam.

Annons

"Som förlag är vi mycket stolta över att få ge ut denna viktiga självbiografi", säger säger Ebba Barrett Bandh, litterär chef på Bookmark, i pressmeddelandet.

Peter Jöback är även aktuell med ny musik och med en konsert, som direktsänds från artistens trädgård den 29 augusti. I höst medverkar han även i tv-programmet "Så mycket bättre".

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons