Annons

Onanerade på videomöte – får sparken

Kultur • Publicerad 12 november 2020
Jeffrey Toobin. Arkivbild.
Jeffrey Toobin. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

Den amerikanske författaren och juristen Jeffrey Toobin får sparken från den prestigefulla tidskriften The New Yorker sedan han blivit påkommen med att onanera under ett videomöte, rapporterar CNN.

"Jag fick sparken från The New Yorker efter 27 år. Jag kommer alltid att älska tidningen, jag kommer att sakna mina kollegor och jag ser fram emot att läsa deras verk", skriver han på Twitter.

Det var under ett planeringsmöte inför det amerikanska presidentvalet som den 60-årige Toobin ska ha börjat tillfredsställa sig själv inför sina kollegor. Efteråt förklarade han tilltaget med att han inte hade förstått att kameran var påslagen. Andra mötesdeltagare har uppgett att de antog att Toobin deltog i ett annat, något mer informellt, möte samtidigt.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons