Annons

Nya säsonger för succéserierna på Viaplay

Mycket nytt men också flera återkommande favoritserier på Viaplay under våren. En av dem är "Lyckoviken", som gör sin fjärde säsong. Strömningstjänsten satsar även på ett vidgat utbud av dokumentärer.
Tv • Publicerad 7 februari 2022
Josephine Bornebusch i dramaserien "Harmonica" som har premiär på Viaplay i vår.
Josephine Bornebusch i dramaserien "Harmonica" som har premiär på Viaplay i vår.Foto: Ragna Jorming/TT

Våren på Viaplay inleds bland annat med nya dramaserien "Harmonica", i fem delar om musik, kärlek och att hitta hem. Josephine Bornebusch och Jonas Karlsson spelar huvudrollerna och har också skrivit både manus och all originalmusik.

"Förutom att den här serien bjuder på glädje, sorg och en jävla massa musik, gräver vi djupt i ett krisande äktenskap där våra huvudkaraktärer försöker hitta tillbaka till varandra", säger Josephine Bornebusch i ett pressmeddelande.

Annons

Det blir även ett återseende av "Partisan", som utsågs till bästa tv-serie på festivalen Canneseries 2020. Också hyllade norska dramakomedin "Pörni" kommer tillbaka med en andra säsong, precis som "Maskineriet", där Emilia Roosmann spelar mot sin pappa, Magnus Roosmann.

"Lyckoviken", Camilla Läckbergs kriminalsåpa, går in på sin fjärde säsong, där vi får se Malte Gårdinger, Max Ulveson och Ann-Louise Hanson ta plats framför kameran.

Strömningstjänsten fortsätter även sin satsning på dokumentärer, bland annat inleddes året med "Johanna Möller – Sveriges mest hatade kvinna" och "Omgiven av fiender". Senare i vår kan "Natascha Kampusch – A Lifetime in Prison" ses. Den följer kidnappningsoffret Natascha Kampusch och de dömande blickar och nedlåtande kommentarer hon får efter att ha blivit befriad från en åtta år lång fångenskap.

Man har även tecknat rättigheter för Nations League, formel 1, hockey-VM och damallsvenskan.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons