Annons

Ny plattform för erotik lanseras i höst

Litteratur • Publicerad 2 september 2020
I oktober lanseras tjänsten Blanchestories, som är Skandinaviens första plattform för erotiska noveller i ljudformat. Arkivbild.
I oktober lanseras tjänsten Blanchestories, som är Skandinaviens första plattform för erotiska noveller i ljudformat. Arkivbild.Foto: Stina Stjernkvist/TT

Svenska Blanche Media, ett bolag inom den så kallade sex tech-industrin som inriktar sig på erotisk teknikinnovation, lanserar Skandinaviens första plattform för audioerotik – erotiska ljudböcker i kortformat – i oktober.

Blanchestories, som tjänsten heter, består av "ett kurerat flöde av romantiska, erotiska och inkluderande korta noveller", skrivna av kvinnor med inriktning mot kvinnliga läsare.

"Med Blanchestories vill vi bidra med sunda värderingar där sex och romantik är något positivt och fint samt ge människor en möjlighet att ta del av sex som det faktiskt bör se ut – en mix av längtan, frigörelse och samtycke", säger Beatrice von Schwerin, vd på Blanche Media, i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons