Annons

Neil Young öppnar arkiven

Musik • Publicerad 2 maj 2021
Neil Young har lämnat Colorado och flyttat till ett gammalt hus utanför den lilla staden Omemee, Kanada, där han växte upp. Arkivbild.
Neil Young har lämnat Colorado och flyttat till ett gammalt hus utanför den lilla staden Omemee, Kanada, där han växte upp. Arkivbild.Foto: Amy Harris

Under senare år har sångaren och musikern Neil Young släppt flera gamla inspelningar som han har i lager – och mer, till och med mycket mer, är på väg.

Som en mammut-lista beskriver musiksajten NME, den uppräkning som den nu 75-årige sångaren gjort offentlig på sin egen nyhetssajt "Thrasher's weat". Där ryms bland annat sex bootlegs, plus två inspelade album tillsammans med bandet Crazy Horse, "Early daze" and "Toast".

Neil Young berättar också att han lämnat Colorado och flyttat hem till Kanada. Numera bor han tillsammans med sin fru, Daryl Hannah, i ett 116 år gammalt hus vid en sjö nära den lilla staden Omemee i Ontario där han växte upp.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons