Annons

Nallen fick lämna "Masked singer"

Sagoträdet, Mjukglassen och Sjöjungfrun var några av de sex figurer som klev in i tävlingen i den andra omgången av "Masked singer".
Tv • Publicerad 1 april 2022
Skådespelaren Marianne Mörck dolde sig bakom den enögde nallen. Pressbild.
Skådespelaren Marianne Mörck dolde sig bakom den enögde nallen. Pressbild.Foto: Pillan Thelaus/TV4
Panelen bestod den här kvällen av Måns Zelmerlöw, Johanna Nordström, Felix Herngren och Pernilla Wahlgren. Pressbild.
Panelen bestod den här kvällen av Måns Zelmerlöw, Johanna Nordström, Felix Herngren och Pernilla Wahlgren. Pressbild.Foto: Pillan Thelaus/TV4

En av förra årets deltagare, komikern Johanna Nordström, gjorde comeback i programmet och ersatte den här kvällen en sjuk Nour El Refai i panelen. De skruvade ledtrådarna gjorde att gissningarna på viken kändis som döljer sig bakom maskerna även den här veckan var mer eller mindre fantasifulla.

När duellerna var avklarade var det Nallen, Mjukglassen och Sjöjungfrun som fått minst antal röster och efter att panelen bestämt sig för att rädda kvar Sjöjungrun fick Nallen och Mjukglassen göra upp om möjligheten att tävla vidare i programmet.

Annons

Efter den avgörande duellen var det Nallen som till slut var tvungen att lyfta på masken. Huruvida det var en man eller kvinna som dolde sig bakom den masken var dock panelen in i det sista oense om.

Felix Herngren tippade på Börje Salming, Johanna Nordström trodde att det var Skansen-Jonas, Måns Zelmerlöw sade Siw Malmkvist medan Pernilla Wahlgren gissade på Malena Ernman.

I stället var det en genomsvettig Marianne Mörck som tittade fram när huvudet på den enögda Nallen lyftes, vilket Felix Herngren – som regisserar Mörck i "Bonusfamiljen" – faktiskt var inne på tidigt i programmet innan han lade sin röst på Börje Salming.

Fakta: Här är figurerna som deltar i "Masked singer"

I första programmet tävlade:

Cyberninjan

Riddaren

Spelmannen

Trollkarlen

Fru Kanin

Karusellen (Anna Lindberg)

.

I andra programmet tävlade:

Sagoträdet

Lokatten

Mjukglassen

Nallen (Marianne Mörck)

Sjöjungfrun

Astronauten

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons