Annons

Musikhjälpen blir coronaanpassad

Nöje • Publicerad 3 november 2020
Inspelningen av Musikhjälpen blir annorlunda i år. Pressbild.
Inspelningen av Musikhjälpen blir annorlunda i år. Pressbild.Foto: Musikhjälpen.

Musikhjälpen ställer om sina sändningar på grund av de striktare restriktionerna i coronapandemins spår, som bland annat gäller för Östergötland. Istället för att genomföra evenemanget i Norrköping tar de nu verksamheten till större produktionslokaler.

"För att garantera säkerheten för såväl medverkande som personal ser vi att det mest ansvarsfulla är att flytta Musikhjälpen från en offentlig miljö. Vi hoppas kunna komma tillbaka till Norrköping i framtiden", säger SVT:s projektledare Karl-Johan Paulsson i ett pressmeddelande.

Varifrån Musikhjälpen nu ska sändas är ännu inte bestämt. Programmet sänds 14-20 december och är ett samarbete mellan SVT, Sveriges Radio och Radiohjälpen. Årets tema är ”Ingen människa ska lämnas utan vård".

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons