Annons

Morissette firar jubileum med världsturné

Musik • Publicerad 1 juni 2021
Alanis Morissette är på väg ut på en världsturné som inkluderar 16 stopp i Europa. Arkivbild.
Alanis Morissette är på väg ut på en världsturné som inkluderar 16 stopp i Europa. Arkivbild.Foto: Amy Harris/AP

Förra året var det 25 år sedan Alanis Morissettes succéalbum “Jagged little pill” släpptes, vilket artisten hade tänkt fira med en världsturné. De planerna satte pandemin stopp för, men nu har nya datum offentliggjorts, skriver Variety.

Den 12 augusti kickas den uppskjutna turnén i gång i Texas i USA, och i slutet av oktober är det Europas tur. Något stopp i Sverige blir det dock inte den här gången. Däremot får Köpenhamn besök av den flerfaldigt Grammybelönade sångerskan den 29 oktober.

Albumet “Jagged little pill”, som sålts i över 33 miljoner exemplar, kommer enligt uppgift att spelas i sin helhet under turnén. Passande nog har Morissette nyligen spelat in en duett med Willie Nelson och hans countryhit “On the road again”.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons