Annons

Miley Cyrus har covid – "ångrar ingenting"

Miley Cyrus är den senaste i raden av artister som smittats av coronaviruset, men på skriver artisten att hon inte ångrar någonting.
Nöje • Publicerad 3 april 2022
Miley Cyrus smittades av corona i Sydamerika, men skriver på Twitter att hon inte ångrar turnén. Arkivbild.
Miley Cyrus smittades av corona i Sydamerika, men skriver på Twitter att hon inte ångrar turnén. Arkivbild.Foto: Joel C Ryan/AP

"Om du reser runt i världen, spelar för 100 000 personer varje kväll och träffar hundratals fans om dagen, då är chansen att få covid ganska stor. Jag har covid nu, men det var definitivt värt det".

Det var under turnén i Sydamerika – hennes första på sju år – som Cyrus smittades av viruset. Turnén innefattade spelningar på Lollapalooza i Argentina, Chile och Brasilien, samt en arenashow i Bogotá, Colombia.

Annons

I Brasilien slog den 29-årige artisten festivalrekord med 103 000 i publiken och tillägnade spelningen Foo Fighters nyligen bortgångne trummis Taylor Hawkins, som var en personlig vän till henne.

Miley Cyrus skulle också ha medverkat på Paraguays Asunciónico-festival, men evenemangets andra dag fick ställas in på grund av dåligt väder. Cyrus plan träffades dessutom av blixten på väg till festivalen och tvingades att nödlanda.

Covid-diagnosen innebär att Cyrus måste dra sig ut Steven Tylers Grammyrelaterade fest på Hollywood Palladium i Los Angeles, skriver NME. Festen hålls natten till måndagen svensk tid.

Välgörenhetsevenemanget Janie's Fund, som arrangeras av Aerosmiths frontman, uppmärksammar det trauma som unga kvinnor som varit utsatta för övergrepp och misshandel tvingas leva med och är utsålt för fjärde året i rad.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons