Annons

Mikkelsen om Indiana Jones: Allt jag önskat

Film • Publicerad 7 maj 2021
Mads Mikkelsen. Arkivbild.
Mads Mikkelsen. Arkivbild.Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Den kommande "Indiana Jones 5" ser lovande ut. I alla fall om man får tro den danske stjärnan Mads Mikkelsen, som passar på att sälja in filmen ordentligt i en intervju med Collider.

– Det är en stor ära att få vara del av en serie som jag har växt upp med. Jag hade sådan tur att de lät mig läsa manuset i förväg. Och ja, det var allt som jag hade önskat att det skulle vara, så det kändes bara bra, säger han.

Annons

Vad Mikkelsen ska göra i filmen är fortfarande inte klart. Men i intervjun berättar dansken att han tänker sig en färgstark rollfigur som "nästan går tillbaka till 1930-talet med en Peter Lorre-känsla" som kontrast till den stramare Indiana Jones, spelad av Harrison Ford.

På grund av pandemin har inspelningen skjutits upp, men tanken är att den ska börja spelas in i sommar för att sedan gå upp på biograferna i juli 2022.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons