Annons

Mick Fleetwoods restaurang nedbränd

Fleetwood Mac-ledaren är förkrossad efter att ha förlorat sin restaurang i bränderna på ön Maui, skriver Loudersound.
Musik • Publicerad 11 augusti 2023
Förödelse efter skogsbränderna i Lahaina, Hawaii den 10 augusti 2023. En av de drabbade är Fleetwood Macs trummis Mick Fleetwood. Arkivbild.
Förödelse efter skogsbränderna i Lahaina, Hawaii den 10 augusti 2023. En av de drabbade är Fleetwood Macs trummis Mick Fleetwood. Arkivbild.Foto: Rick Bowmer/AP/TT

Minst 53 personer har omkommit i de kraftiga skogsbränder som härjar på ön Maui i den amerikanska delstaten Hawaii.

Mick Fleetwoods restaurang och bar "Fleetwooods" låg på Front Street i staden Lahaina men har nu också brunnit ned i vad som kallats den största naturkatastrofen i Hawaiis historia.

Annons

Fleetwood Mac-trummisen har levt på Maui i många år och bekräftade under torsdagen via X, före detta Twitter, att restaurangen brunnit ned:

"Maui och Lahaina-samhället har varit mitt hem i flera decennier. Detta är ett förödande ögonblick för Maui, och många lider ofattbara förluster. Fleetwoods på Front Street har gått förlorad och vi är förkrossade, men vår främsta prioritet är säkerheten för vår kära personal och medlemmar i vårt team. Jag och min familj delar våra hjärtligaste tankar och böner med folket på Maui. Vi är fast beslutna att stödja samhället och de som drabbats av denna katastrof under de kommande dagarna och månaderna och åren."

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons