Annons

Lotta Lundgren och Erik Haag i ny frågesport

Tv • Publicerad 8 juni 2021
Erik Haag och Lotta Lundgren är aktuella med två nya program i TV4 i höst. Arkivbild.
Erik Haag och Lotta Lundgren är aktuella med två nya program i TV4 i höst. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

I höst dyker Erik Haag och Lotta Lundgren upp som programledare för två nya program i TV4. I frågesporten "Big bang" ska åtta kändispar tävla mot varandra i frågor som kan landa var som helst i historien, med start från jordens begynnelse till i dag.

"Vi kollar på nästan alla frågesporter som går på tv. Roligast är när ungarna kan något som man själv inte hade koll på eller när man lär sig något man inte hade en aning om", säger Erik Haag i ett pressmeddelande.

Annons

I nya "En smak på livet" bjuder programledarduon in en välkänd person till bords. Lotta Lundgren lagar maten och förhoppningen är att skapa en djupare bild av gästen med hjälp av mat och matminnen.

"Jag gillade idén men var inte helt säker på att experimentet skulle funka, men jag har nog sällan haft mer fel faktiskt", säger Lotta Lundgren i samma pressmeddelande.

Premiär för "En smak på livet" blir det den 29 augusti och för "Big bang" den 27 september på TV4 och TV4 Play.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons