GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lotta Lundgren och Erik Haag i ny frågesport

Erik Haag och Lotta Lundgren är aktuella med två nya program i TV4 i höst. Arkivbild.
Erik Haag och Lotta Lundgren är aktuella med två nya program i TV4 i höst. Arkivbild.
Foto: Jessica Gow/TT

I höst dyker Erik Haag och Lotta Lundgren upp som programledare för två nya program i TV4. I frågesporten "Big bang" ska åtta kändispar tävla mot varandra i frågor som kan landa var som helst i historien, med start från jordens begynnelse till i dag.

"Vi kollar på nästan alla frågesporter som går på tv. Roligast är när ungarna kan något som man själv inte hade koll på eller när man lär sig något man inte hade en aning om", säger Erik Haag i ett pressmeddelande.

I nya "En smak på livet" bjuder programledarduon in en välkänd person till bords. Lotta Lundgren lagar maten och förhoppningen är att skapa en djupare bild av gästen med hjälp av mat och matminnen.

"Jag gillade idén men var inte helt säker på att experimentet skulle funka, men jag har nog sällan haft mer fel faktiskt", säger Lotta Lundgren i samma pressmeddelande.

Premiär för "En smak på livet" blir det den 29 augusti och för "Big bang" den 27 september på TV4 och TV4 Play.

Läs mer