GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lewis Capaldi skildrar sin resa mot stjärnorna

Lewis Capaldi har gjort en dokumentär om sitt musikliv. Arkivbild.
Lewis Capaldi har gjort en dokumentär om sitt musikliv. Arkivbild.
Foto: Jordan Strauss/AP/TT

Under fem år lät den skotske sångaren och låtskrivaren Lewis Capaldi filma sitt liv. Dokumentären följer uppgången i karriären och resan från en utsåld världsturné hem till föräldrarnas hus i Skottland där han arbetade på sitt andra album, skriver Billboard.

"Den handlar bland annat om det enorma trycket att skriva och spela in ett andra album som måste leva upp till förväntningarna hos så många människor som jag aldrig har träffat. Jag bestämde mig för att filma processen i sin helhet", skriver Capaldi i ett uttalande.

Den Glasgow-födde artisten släppte sitt debutalbum "Divinely uninspired to a hellish extent" 2019 och låten "Someone you loved" toppade den brittiska singellistan.

Läs mer