Annons

Lady Gaga och Tony Bennett släpper musikvideo

Musik • Publicerad 6 augusti 2021
Lady Gaga och Tony Bennett släpper en musikvideo från studioinspelningen av "I get a kick out of you". Arkivbild.
Lady Gaga och Tony Bennett släpper en musikvideo från studioinspelningen av "I get a kick out of you". Arkivbild.Foto: Jordan Strauss, Evan Agostini/AP/TT

Lady Gaga och Tony Bennett släpper en musikvideo från studioinspelningen av duons version av Cole Porters klassiker "I get a kick out of you", skriver Rolling Stone.

Låten är en av flera Cole Porter-covers som finns med på det kommande albumet "Love for sale", som släpps den 1 oktober.

Annons

Albumet blir duons andra duettalbum och Tony Bennetts sista studioinspelning. I februari offentliggjorde Bennetts familj att han 2016 diagnostiserats med Alzheimers sjukdom.

Tidigare i veckan genomförde också Bennett sina två sista liveframträdanden med Lady Gaga på Radio City Music Hall i New York, i samband med att Bennett firade sin 95-årsdag.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons