Annons

Klart med ny säsong av "Mäklarna"

Tv • Publicerad 11 maj 2021
William Spetz, Kjell Bergqvist och Cecilia Frode mäklar vidare i en ny säsong av "Mäklarna". Pressbild.
William Spetz, Kjell Bergqvist och Cecilia Frode mäklar vidare i en ny säsong av "Mäklarna". Pressbild.Foto: Discovery Plus

Knappt hann nya "Mäklarna" få premiär förrän det blev klart att Discovery Plus satsar på en ny säsong av tv-serien. Någon gång nästa år får tittarna följa Kjell Bergqvist, Cecilia Frode och William Spetz på nya mäklaräventyr.

"Våra karaktärers förfall gick helt enkelt inte att klämma in på endast sex avsnitt och därför är jag så glad över att Hagamäklarna får kämpa på i en säsong till", säger William Spetz i ett pressmeddelande.

Originalet till "Mäklarna" gick på SVT för 15 år sedan. Den 7 maj släpptes de första avsnitten av den fristående uppföljaren på Discovery Plus. Även nästa omgång regisseras av Patrik Eklund, med manus av Ulf Malmros.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons