GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Kim Kardashian: "Jag ångrar ingenting"

Sista avsnittet av "Keeping up with the Kardashians" har sänts i USA. Arkivbild.
Sista avsnittet av "Keeping up with the Kardashians" har sänts i USA. Arkivbild.
Foto: Charles Sykes/Invision/AP

Efter 14 år av tv-drama har reality-såpan "Keeping up with the Kardashians" tagit farväl av publiken och sänt sitt finalavsnitt.

– Jag ångrar ingenting. Det här har varit den bästa tiden i mitt liv", sade Kim Kardashian i avsnittet och fortsatte:

– Jag känner mig lyckligt lottad som har fått jobba med min familj varenda dag. Detta är jag. Programmet gjorde oss till dem vi är och det är något jag aldrig kommer att ta för givet.

Finalavsnittet, som filmades före skilsmässan från rapparen Kanye West, avslutades med kramkalas med teamet som följt den inflytelserika familjen genom åren.

Familjen Kardashian har dock inga planer på att träda tillbaka ur offentlighetens ljus. En ny tv-show, som matriarken Kris Jenner beskrivit som "nästa kapitel", ser ut att bli verklighet på den amerikanska tv-tjänsten Hulu under 2021.

Läs mer