Annons

Kanye West, Dr Dre och Snoop Dogg gör ny låt

Kanye West har gjort en låt med rapgiganterna Dr Dre och Snoop Dogg. Samtidigt skjuts skivsläppet av Kanyes "Donda" upp ännu en gång.
Musik • Publicerad 8 augusti 2021
Kanye West samarbetar med Dr Dre och Snoop Dogg i ny låt. Samtidigt skjuts skivsläppet av hans album "Donda" upp ännu en gång. Arkivbild.
Kanye West samarbetar med Dr Dre och Snoop Dogg i ny låt. Samtidigt skjuts skivsläppet av hans album "Donda" upp ännu en gång. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

En del av raptrions nya låt "Glory" visas i en reklamsnutt i ett Instagraminlägg i samband med lanseringen av Dr Dres hörlurar, skriver NME.

"Den här annonsen är det enda verktyget där vi kan dela 'Glory', eftersom det inte finns något nära datum för låtens släpp", står att läsa i ett pressmeddelande, där det också framgår att Snoop Dogg är delaktig i låten, enligt musiksajten.

Annons

Kanye West är även aktuell med sitt tionde studioalbum "Donda" och höll ett lyssnarparty inför det planerade släppet den 6 augusti, men albumet har ännu inte setts till.

Det visar sig att skivsläppet skjutits fram ännu en gång. Enligt musiktjänsten Itunes är det nu den 13 augusti som gäller, medan Apple Music uppger den 15 augusti.

Först var albumet planerat att släppas förra sommaren, men datumet flyttades fram till den 23 juli i år. Även då höll West ett lyssnarparty inför släppet.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons