Annons

Jonah Hill anklagad för ofredande – förnekar

Skådespelaren Jonah Hill har blivit anklagad för att ha ofredat den före detta barnstjärnan Alexa Nikolas, som påstås ha varit 16 år vid tillfället, rapporterar Deadline.
Film • Publicerad 12 juli 2023
Skådespelaren Jonah Hill har varit omdebatterad på twitter efter att hans före detta flickvän delat Sarah Brady deras tidigare sms-konversationer med världen. Nu har han anklagats för ofredande av en annan kvinna. Något som förnekas av hans advokat. Arkivbild.
Skådespelaren Jonah Hill har varit omdebatterad på twitter efter att hans före detta flickvän delat Sarah Brady deras tidigare sms-konversationer med världen. Nu har han anklagats för ofredande av en annan kvinna. Något som förnekas av hans advokat. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Nikolas, känd från serien "Alexa 101", påstår att hon blev inbjuden till en fest där Jonah Hill "tryckte upp mig mot väggen och körde ned sin tunga i min hals. Jag blev så äcklad att jag knuffade bort honom och sprang iväg".

Hills advokat har svarat att det rör sig om en "total fabricering" som "aldrig har hänt" och menade att Nikolas är en "opålitlig källa" som gjort "diverse anklagelser mot flera män i nöjesbranschen".

Annons

I en twittertråd skrev Nikolas "Jag har blivit traumatiserad av män i Hollywood. Det är verkligen sorgligt att de traumatiska händelserna har fastnat i min kropp och själ. Något måste förändras. 'Family guy' kan dra åt helvete också".

Anklagelsen kommer efter att Jonah Hill varit en av de senaste dagarnas mest omdebatterade personer på internet. Hans före detta flickvän Sarah Brady har delat meddelanden från deras tid tillsammans och anklagat honom för "psykisk misshandel" och för att vara en "misogyn narcissist". Detta efter Hills kravlista på att hon bland annat inte får träffa andra män om de ska kunna vara ihop.

Vissa har kommit till Hills försvar. Tv-profilen Meghan McCain skrev i Daily Mail om Brady att "det hon gjort mot honom är orättvist".

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons