Annons

Joakim och Jonna Lundell fortsätter jaga spöken

Tv • Publicerad 7 september 2022
Spökjakt med bland andra Jonas Bergström, Jocke Lundell och Danjal Kanani blev årets program under Kristallengalan 2020. Nu kommer en säsong till. Arkivbild.Foto: Stina Stjernkvist/TT

Joakim och Jonna Lundell fortsätter att jaga spöken, i en femte säsong av "Spökjakt". Med på resan till världens kusligaste platser har de mediet Andreas Österlund, vännen Danjal Kanani men också de svenska spökjägarna och bröderna Tony Martinsson och Niklas Laaksonen, som sedan 2014 reser världen runt för att söka efter bevis på paranormal aktivitet.

"Jag är verkligen stolt och tacksam för att få arbeta med personerna framför och bakom kameran och att få åka ut i Europa ännu en gång med detta gäng känns både motiverande och spännande", säger Joakim Lundell i ett pressmeddelande.

Joakim och Jonna Lundell kommer att besöka England, Skottland och Irland. Serien har premiär 2023 på Discovery+.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons