Annons

Humortrio gör egen P3-podd

Radio • Publicerad 13 november 2020
Oscar Bäckström, Thomas Krangnes och Jacques Karlberg gör "JacquesThomasOscar i P3". Pressbild.
Oscar Bäckström, Thomas Krangnes och Jacques Karlberg gör "JacquesThomasOscar i P3". Pressbild.Foto: Micke Grönberg/Sveriges Radio

Humorkontot "JacquesThomasOscar" flyttar från Instagram till etern när de tre upphovsmakarna gör humorpodd i Sveriges Radio P3. Den som sett trions sketcher i sociala medier kommer förmodligen känna igen sig även i poddformatet.

Enligt ett pressmeddelande ska Jacques Karlberg, Thomas Krangnes och Oscar Bäckström "parodiera Sveriges Radios innehåll med en samtidsanalys och ett humoristiskt synsätt på public service." Det första avsnittet har redan släppts och under de kommande nio fredagarna släpps ytterligare avsnitt.

Trion startade sitt konto "JacquesThomasOscar" på Instagram 2016 och har nominerats till Guldtuben för årets humor två år i rad. Podden "JacquesThomasOscar i P3" finns på Sveriges Radio Play, på webben och i podcastappar.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons