Annons

Hilary Swank väntar tvillingar

Nöje • Publicerad 6 oktober 2022
Hilary Swank. Arkivbild.
Hilary Swank. Arkivbild.Foto: Charles Sykes/AP/TT

Skådespelaren Hilary Swank och maken Philip Schneider väntar tvillingar.

Den 48-åriga, tvåfaldigt Oscarsbelönade skådespelaren avslöjade nyheten i samband med en pressdag för hennes nya tv-serie "Alaska daily". Och enligt Swank har hennes medarbetare fram tills nu inte vetat om graviditeten.

Annons

– Man säger ingenting i tolv veckor. Men sedan liksom växer man och springer på toa hela tiden och äter en massa. Jag är säker på att det har snackats, och nu när jag kommer tillbaka till inspelningen kommer folk bara: "Åh, nu förstår jag", säger hon.

I "Alaska daily" spelar Swank en grävande journalist som åker till Alaska för att rapportera om mord på kvinnor ur ursprungsbefolkningen. Historien bygger på verkliga fall.

Serien har premiär i USA på torsdagen. Det är inte känt om eller när den kommer till Sverige. Graviditeten är Swanks första.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons