Annons

Harry Styles toppar tre listor

Musik • Publicerad 7 juni 2022
Harry Styles skördar stora framgångar med albumet "Harry's house". Arkivbild.
Harry Styles skördar stora framgångar med albumet "Harry's house". Arkivbild.Foto: Charles Sykes/AP

Det går bra nu för den brittiske popstjärnan Harry Styles. För andra veckan i rad tronar han högst upp på tre amerikanska hitlistor.

Fyra veckor i rad har Harry Styles toppat Billboards Artist 100-listan, som är en sammanställning av album- och spårförsäljning, radiospelningar och strömning.

Annons

För andra veckan i rad ligger hans album "Harry's House" också i topp på Billboard 200, som rankar de 200 mest sålda albumen i USA.

Och, som grädde på moset, ligger låten "As it was" högst upp på Billboard Hot 100, listan över de populäraste sångerna i USA, för andra veckan i rad.

Harry Styles är den sjunde artisten i historien som toppat alla tre listorna samtidigt under flera veckor. Drake innehar rekordet med 15 veckor, följd av Taylor Swift (tio), Adele (nio), The Weeknd (fem), Ariana Grande och Ed Sheeran (två vardera).

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons