Annons

Här kan du se Winnerbäcks konsert på krogen

Musik • Publicerad 11 augusti 2021
Lars Winnerbäck direktsänder sin konsert på Södra teatern i Stockholm den 28 augusti. Arkivbild.
Lars Winnerbäck direktsänder sin konsert på Södra teatern i Stockholm den 28 augusti. Arkivbild.Foto: Heiko Junge/NTB/TT

Hela Sverige får nu chansen att se Lars Winnerbäcks konsert på Södra teatern i Stockholm den 28 augusti. Inte nog med att man kan se den direktsända konserten från den anrika konsertscenen på sin tv, dator eller telefon – man kan också se den på storbildsskärm på flertalet krogar och restauranger runt om i Sverige.

"Pandemin har gjort livemusiken till nånting fjärran, nånting mystiskt. Fan vad kul det var, och det bara pågick. Kommer det tillbaka? Vi får se. Vi får se hur många vi får ta in på Södra teatern. Men vi direktsänder på några utvalda ställen, för dem som vill se det högt och stort tillsammans med andra. Och så kan man se det på skärmen hemma också. Jag tror det kan bli en härlig injektion", skriver artisten i ett pressmeddelande.

Konserten går att se på storbildsskärm på Gasklockorna i Gävle, Royal i Eskilstuna, Platens bar i Linköping, The Tivoli i Helsingborg, Nalen i Stockholm och på KB i Malmö.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons