Annons

Hannah och Amandas böcker blir tv

Tv • Publicerad 2 oktober 2020
Dilan Gwyn (vänster) och Julia Ragnarsson spelar huvudrollerna i den kommande serien "Två systrar". Pressbild.
Dilan Gwyn (vänster) och Julia Ragnarsson spelar huvudrollerna i den kommande serien "Två systrar". Pressbild.Foto: Susanne Kindt/Nordic Entertainment Group

Syskonen Amanda Schulmans och Hannah Widells böcker i "Två systrar"-serien ("Försoningen", "Flykten" och "Förälskelsen") tar klivet till tv-rutan i Viaplays dramaserie "Två systrar".

"En dröm som går i uppfyllelse", säger Hannah Widell i ett pressmeddelande.

Annons

Inspelningarna har inletts, med Dilan Gwyn och Julia Ragnarsson i huvudrollerna och Julia Lindström i regissörsstolen.

Serien, skriven av Amy Black Ndiaye, handlar om två systrar och bästa vänner som växer ifrån varandra. Alicia (Gwyn) lever ett lyxigt liv i övre medelklassen på Östermalm och ser ut att ha det perfekta livet men under ytan krackelerar fasaden och kärleksrelationen. Vanessa (Ragnarsson) gör kometkarriär i tv-branschen men hamnar lätt i ett destruktivt beteende i Stockholms nattliv och har en tendens att välja helt fel killar.

De åtta avsnitten av "Två systrar" har premiär på Viaplay under nästa år.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons