Annons

Han lämnar "NCIS" – efter 18 år

Mark Harmon har spelat agent Leroy Jethro Gibbs i långköraren "NCIS" sedan 2003 – men nu har han löst sitt sista fall.
Den 70-årige skådespelaren lämnar serien efter 18 år, skriver flera amerikanska medier.
Tv • Publicerad 12 oktober 2021
Mark Harmon lämnar "NCIS". Arkivbild.Foto: Willy Sanjuan/AP/TT

I avsnittet som sändes i USA på måndagen åker Gibbs och kollegan Timothy McGee, som spelas av Sean Murray, till Alaska för att jaga en seriemördare. Där meddelar Gibbs att han inte planerar att återvända till sitt jobb.

– Jag hade inte kunnat hoppas på någon bättre än du att skydda mig de senaste 18 åren, Tim, säger han till sin kollega innan de skiljs åt.

Annons

Seriens exekutiva producent Steven D. Binder hintar dock om att en återkomst inte är utesluten.

"När det gäller Gibbs framtid, som inbitna fans till serien kanske har märkt under åren.. Räkna aldrig ut Leroy Jethro Gibbs", säger han i ett uttalande till Deadline.

"NCIS" är inne på sin 19:e säsong och är det program som sänts längst i CBS just nu. Det har även högst tittarsiffror av tv-kanalens manusskrivna serier. I Sverige sänds kriminalserien i TV3 och på strömningstjänsten Viaplay.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons