Annons

Grammer om nyversionen: Frasier blir rik

Tv • Publicerad 11 juli 2021
Kelsey Grammer avslöjar detaljer om den nya "Frasier"-serien. Arkivbild.
Kelsey Grammer avslöjar detaljer om den nya "Frasier"-serien. Arkivbild.Foto: Matt Sayles

Kelsey Grammer spelade Frasier Crane i elva säsonger av tv-serien "Frasier". Nu hintar han om vad som händer i nyversionen av tv-serien, som väntas ha premiär 2022.

I den ursprungliga serien flyttade Frasier från Boston till Seattle – men i nyversionen kommer han att hamna på en helt ny plats.

Annons

– Han tror att han ska åka i väg och göra en grej, men livet för honom i en annan riktning, avslöjar skådespelaren, enligt WNBC New York.

Grammer avslöjar också att Frasier blir "rikare än han någonsin kunnat tänka sig".

"Frasier" som är en spinoff-serie på "Cheers" sändes mellan 1993 och 2004 och tilldelades sammanlagt 37 Emmystatyetter – vilket också var rekordet fram till att serien "Game of thrones" lyckades knipa en mer.

Manusförfattarna Chris Harris (How I met your mother) och Joe Cristalli (Life in pieces) ligger bakom den nya versionen, och producerar serien tillsammans med bland andra Kelsey Grammer.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons