Annons

Göteborgsoperan släpper fler biljetter

Teater • Publicerad 3 februari 2022
Göteborgsoperan släpper biljetter till flera föreställningar. Arkivbild.
Göteborgsoperan släpper biljetter till flera föreställningar. Arkivbild.Foto: Adam Ihse/TT

Beskedet att restriktionerna släpper från den 9 februari innebär också att kulturinstitutioner som Göteborgsoperan kan släppa fler biljetter.

Nu ökar man biljettantalet till musikalen "Kärlek skonar ingen", operan "Herr Arnes penningar", operetten av "Champagnetårar" (som har premiär i Skövde den 10 februari) och danskvällen "Here not here".

Annons

"I snart två år har vi växlat mellan att vara helt stängda och gradvis öppna, vi har planerat om verksamheten konstant och varit innovativa och följsamma vid varje nytt besked. Nu tar vi ett djupt andetag och arbetar för att få vår stora publik tillbaka, vilket innebär ett hårt jobb," säger vd:n Christina Björklund i ett pressmeddelande.

Stora salongen har en kapacitet på 1 276 platser och operan har under rådande restriktioner släppt mellan 370 och 390 biljetter till föreställningarna.

"Slopade restriktioner från och med nästa vecka innebär alltså att det nu finns fler biljetter att boka", skriver man.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons