Annons

"Frost" får ännu en uppföljare

Grattis, alla "Frost"-fans: En tredje film är på väg.
Nöje • Publicerad 9 februari 2023
Idina Menzel (tredje från vänster) poserar med figurerna Anna, Olof och Elsa vid världspremiären för "Frost 2" 2019. Arkivbild.
Idina Menzel (tredje från vänster) poserar med figurerna Anna, Olof och Elsa vid världspremiären för "Frost 2" 2019. Arkivbild.Foto: Chris Pizzello/AP/TT

"Frost"-filmerna är några av tidernas mest framgångsrika animerade filmer, och snart kommer en andra uppföljare till originalfilmen från 2013. På onsdagen meddelade Disney att man har påbörjat arbetet med "Frost 3", skriver amerikansk branschpress.

I övrigt är inte många detaljer kända, men skådespelaren Josh Gad hintar på Twitter att han återvänder i rollen som snögubben Olof. Om Idina Menzel och Kristen Bell ska göra rösterna till huvudrollerna Anna och Elsa är däremot inte känt. Inte heller har det avslöjats några detaljer kring handling eller premiärdatum, så fansen får vackert vänta på mer information.

"Frost" och "Frost 2" (2019) har tillsammans dragit in över 28 miljarder kronor.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons