GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Foo Fighters öppnar Madison Square Garden igen

Dave Grohl i Foo Fighters ser fram emot att möta konsertpubliken igen. Arkivbild.
Dave Grohl i Foo Fighters ser fram emot att möta konsertpubliken igen. Arkivbild.
Foto: AP

Världen börjar så smått att återgå till det normala och det gör också livemusiken. Den 20 juni återöppnar Madison Square Garden i New York med Foo Fighters på scen. Det är bandets första fullängdskonsert sedan mars förra året, skriver Billboard.

– Vi har väntat på den här dagen i över ett år och det kommer Madison Square Garden att få erfara. New York, gör dig redo för en lång kväll, säger bandets frontman Dave Grohl till Billboard.

Den som vill ta festligheterna måste dock vara vaccinerad.

Foo Fighters skulle ha firat sitt 25-årsjubileum med en turné i fjol, men de planerna grusades av pandemin. Nu väntar i stället en 26-årsturné runtom i USA som alltså inleds i New York. Nästa år kommer bandet till Europa.

Läs mer