GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fler spelningar för Gessle i Tylösand

Avskalat, avslappnat och akustiskt blir det under inte mindre än tio sommarkvällar på Hotel Tylösand när Per Gessle doppar tårna i sin digra låtskatt.
Trycket är stort på biljetter till Per Gessles spelningar på Solgårdens lilla scen på Hotel Tylösand i sommar. Arkivbild.
Trycket är stort på biljetter till Per Gessles spelningar på Solgårdens lilla scen på Hotel Tylösand i sommar. Arkivbild.
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT

Från början var det tänkt att den svenske popkungen skulle göra fyra unplugged-konserter på sitt eget hotell i sommar, men trycket på biljetter fick både telefon och hemsida att krascha vid släppet och antalet konserter utökades först till åtta och nu till tio konserter.

”Wow! Helt fantastiskt. Jag är otroligt glad och stolt över att så många vill komma till Hotel Tylösand och höra oss spela och sjunga. Jag ska göra allt jag kan för att det ska bli kvällar att minnas”, säger Per Gessle i ett pressmeddelande.

På scenen får Gessle sällskap av Helena Josefsson, Clarence Öfwerman, Magnus Börjeson och Christoffer Lundquist.

"Kung av sand på Tylösand"-spelningarna görs 7, 8, 13, 14, 21, 22, 28, 29 juli samt 2 och 3 augusti.

Läs mer