Annons

Fler dokusåpadeltagare vittnar om övergrepp

Tv • Publicerad 3 maj 2021
Årets säsong av "Paradise hotel" har pausats, då två kvinnliga deltagare vittnat om att de blivit utsatta för övergrepp. Pressbild.
Årets säsong av "Paradise hotel" har pausats, då två kvinnliga deltagare vittnat om att de blivit utsatta för övergrepp. Pressbild.Foto: Viaplay

Flera tidigare deltagare i "Paradise hotel" vittnar om att sexuella ofredande även tidigare år har förekommit under inspelningen av programmet, rapporterar P3 Nyheter. De säger även att de upplever att produktionsbolaget Mastiff har tystat ner händelserna.

Årets säsong av dokusåpan har ställts in och en förundersökning har inletts efter misstänkta övergrepp.

Mastiffs vd Matilda Snöwall skriver i ett mejl till P3 att det inte får förekomma ofredanden i programmet och att man har tydliga riktlinjer gällande hur man får bete sig mot varandra. Hon skriver även att bolaget internt jobbar med de här frågorna.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons