Annons

Fler döda Marvel-figurer kan få nya filmer

Film • Publicerad 20 juni 2021
Scarlett Johansson i "Black Widow". Pressbild.
Scarlett Johansson i "Black Widow". Pressbild.Foto: Disney/AP

Döden är inte nödvändigtvis en slutstation för hjältar och skurkar i Marvel-universum. Deras öden kan mycket väl fortsätta att berättas, bekräftar Marvel-bossen Kevin Feige, skriver Indiewire.

Detta med anledning av den nya storfilmen "Black widow", som berättar bakgrundshistorien om Scarlett Johanssons rollfigur Natasha Romanoff, som dog i "Avengers: Endgame" (2019).

Annons

– Tanken att vi ska kunna undersöka det förgångna, nutiden och framtiden är absolut en möjlighet för alla våra rollfigurer, säger Kevin Feige på en presskonferens.

Andra återupplivade Marvel-figurer är Vision (Paul Bettany) och Loki (Tom Hiddleston), som båda dog i "Avengers: Infinity war" (2018) men som nu går att se i tv-serierna "Wandavision" respektive "Loki".

"Black widow" får premiär den 9 juli.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons