Annons

Fler artister till sista "Lotta på Liseberg"

Nöje • Publicerad 11 augusti 2021
Premiären av "Lotta på Liseberg" gästades av Måneskin, Lena Philpsson, Clara Klingenström, Sonja Aldén, Myra Granberg, Rymdpojken och E-type. Arkivbild.
Premiären av "Lotta på Liseberg" gästades av Måneskin, Lena Philpsson, Clara Klingenström, Sonja Aldén, Myra Granberg, Rymdpojken och E-type. Arkivbild.Foto: Tommy Holl/TT

Sedan tidigare är det klart att GES, Charlotte Perrelli, Newkid och Anna Bergendahl gästar sommarens sista "Lotta på Liseberg". Nu avslöjas det att även Anis Don Demina och hela "Mamma mia! The party"-ensemblen ansluter.

"Anis fartfyllda musik kommer skapa en riktig härlig känsla och vem älskar inte ABBA?", säger programledaren Lotta Engberg i ett pressmeddelande.

Annons

"Lotta på Liseberg" har sänts varje sommar sedan 2009 och kommit att bli en utmanare till det långlivade allsångsprogrammet "Allsång på Skansen".

Årets sista "Lotta på Liseberg" sänds på TV4 den 16 augusti.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons