Annons

Finalen avgjord – de vann "Vi i femman"

Tv • Publicerad 2 juni 2021
Viktor Berg och Margit Klintenberg från Lillåns skola klass 5A i Örebro blev vinnare av Vi i femman 2021. Programledare var Kristoffer Fransson
Viktor Berg och Margit Klintenberg från Lillåns skola klass 5A i Örebro blev vinnare av Vi i femman 2021. Programledare var Kristoffer FranssonFoto: Henrik Crona/SVT

En segrande skola har korats i årets upplaga av "Vi i femman". Det blev eleverna Viktor Berg och Margit Klintenberg som slutligen kammade hem vinsten åt klass 5A på Lillåns skola i Örebro – påhejade av sina klasskamrater.

"Jag kommer att minnas det här för alltid", sade Viktor Berg efter vinsten, enligt ett pressmeddelande från P4.

Annons

"Jag är chockad!", sade medtävlaren Margit Klintenberg.

På andra plats i finalstriden kom Vårfruskolan klass 5B i Lund och på tredje plats Brandthovdaskolan 5A i Västerås. Klasserna kvalade in sig via lokalfinaler tidigare under året och riksfinalen sändes i P4 och på SVT Barn under onsdagskvällen.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons