Annons

Film under bar himmel på Götaplatsen i sommar

Film • Publicerad 8 juli 2021
Mads Mikkelsen i en scen ur "En runda till". Arkivbild.
Mads Mikkelsen i en scen ur "En runda till". Arkivbild.Foto: Samuel Goldwyn Films/AP/TT

Alla som velat se den danske regissören Thomas Vinterbergs film "En runda till" på bio får chansen att göra det gratis utomhus den 21 augusti.

Då ordnar nämligen Göteborgs filmfestival en så kallad open air-visning på Götaplatsen.

Annons

Filmen tilldelades publikpriset på Göteborgs filmfestival tidigare i år, och belönades även med en Oscar för bästa internationella film.

"En runda till har varit ett filmiskt fenomen som hela världen talar om under pandemin, och nu när världen öppnar upp igen är det svårt att tänka sig en bättre film att visa än detta festliga, skruvade och passionerade drama. Jag längtar verkligen efter att sitta på Götaplatsen och se Mads Mikkelsen dansa i sommarkvällen", säger Jonas Holmberg, konstnärlig ledare för Göteborgs filmfestival, i ett pressmeddelande.

Eftersom antalet platser är begränsat måste platsbiljett förhandsbokas. Dessa släpps den 17 augusti på festivalens hemsida.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons