Annons

Felix Sandman om känslorna i ny dokumentär

Tv • Publicerad 10 mars 2021
Pandemin förde med sig den första pausen på många år för Felix Sandman, vilket skildras i dokumentären "Felix Sandman: med känslorna utanpå". Arkivbild.
Pandemin förde med sig den första pausen på många år för Felix Sandman, vilket skildras i dokumentären "Felix Sandman: med känslorna utanpå". Arkivbild.Foto: Janerik Henrsson/TT

Artisten Felix Sandman skulle ha medverkat i en dokumentär om att förbereda en skiva och att ge sig ut på en stor turné. Så kom pandemin – och dokumentären fick en annan inriktning. I ett pressmeddelande beskrivs filmen som "ett ärligt och intimt personporträtt om att för första gången stanna upp och blicka inåt".

"Jag är glad över att få dela med mig av hur det senaste året sett ut och vad det betytt för mig att få ta en paus efter många år av konstant jobb. Att våga prata ut om sina känslor, reflektera och bearbeta för att kunna ta sig vidare, och vara tacksam för det man har", säger Felix Sandman i en kommentar.

"Felix Sandman: med känslorna utanpå" får premiär den 19 mars på Discovery plus.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons