Annons

Ellen DeGeneres lägger ned talkshow

Tv • Publicerad 12 maj 2021
Ellen DeGeneres lägger ned sin talkshow. Arkivbild.
Ellen DeGeneres lägger ned sin talkshow. Arkivbild.Foto: AP/TT

Programledaren och komikern Ellen DeGeneres lägger ned sin talkshow med samma namn, skriver Hollywood Reporter. Beslutet innebär att den kommande säsongen, som är den 19:e i ordningen, också blir hennes sista.

I en intervju med den amerikanska filmbranschtidningen säger DeGeneres att hon känner sig färdig med programmet.

Annons

— Är man en kreativ person behöver man hela tiden utmanas – och hur fantastiskt det här programmet än är, så innebär det inte längre en utmaning, säger hon i intervjun.

"The Ellen DeGeneres show" har sänts sedan 2003 och var under många år ett av de mest populära programmen i genren i USA.

Under fjolåret skakades dock programmet av rapporter från anställda om missförhållanden under produktionen, vilket ledde till en internutredning från tv-bolaget Warner Media – och en ursäkt till personalen från DeGeneres själv.

Den 13 maj kommer programledaren att i sitt program berätta mer om beslutet med tillsammans med branschkollegan Oprah Winfrey.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons