GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

"Elden ring" släpps i januari

Bild ur From Softwares kommande titel "Elden ring", där fantasyförfattaren George RR Martin haft ett finger med i spelet.
Bild ur From Softwares kommande titel "Elden ring", där fantasyförfattaren George RR Martin haft ett finger med i spelet.
Foto: Bandai Namco/TT

Fantasyactionrollspelet "Elden ring" har nu fått ett släppdatum, 21 januari 2022.

Titeln utsågs till det mest förväntade spelet på den internationella spelgalan The Game Awards i december i fjol. Att spelets värld har utvecklats i samarbete med fantasyförfattaren George RR Martin har bidragit till hajpen runt spelet.

En stor variation av vapen, magi och sätt att ta sig an fiender utlovas, liksom en dyster, öppen spelvärld och "unika och skräckinjagande" bossar.

Japanska utvecklaren From Softwares chef Hidetaka Miyazaki har tidigare beskrivit titeln som en naturlig utveckling av "Dark souls", från 2011.

"Elden ring" släpps till Xbox Series X/S/One, Playstation 4/5 och pc via Steam.

Läs mer