Annons

Dragmusikal för barn åker på folkparksturné

Nöje • Publicerad 10 maj 2023
Dragshowartisten Inga Tvivel (Jan Ericson) och pianisten Daniel Englund. Pressbild.
Dragshowartisten Inga Tvivel (Jan Ericson) och pianisten Daniel Englund. Pressbild.Foto: Johannes Helje

I sommar åker dragshowmusikalen "Lilla jag och drakarnas drottning" på turné i svenska folkparker. Föreställningen riktas till barn mellan tre och åtta år. Bakom står teatersällskapet Bland drakar och dragqueens, som även arrangerar de uppmärksammade sagostunderna med dragshowartister på bibliotek.

"I dag när dragshow blivit måltavla för hat, så är det viktigare än någonsin att sprida glädje och gemenskap. Vi är oerhört glada över att få åka på turné och besöka så många av landets Folkets Hus och Parker, en folkparksturné är ju det folkligaste som finns", säger regissören och manusförfattaren Petter Wallenberg i ett pressmeddelande.

Turnéplan: 8/6 Stockholm, 13/7 Bohus-Malmön, 15/7 Jönköping, 16/7 Eskilstuna, 18/7 Örebro, 19/7 Tumba, 23/7 Hargshamn, 24/7 Gävle, 25/7 Falun, 26/7 Borlänge, 30/7 Kävlinge, 31/7 Lund, 1/8 Malmö, 2/8 Malmö, 3/8 Lomma, 5/8 Vetlanda, 6/8 Nävekvarn.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons