Annons

"Downton Abbey"- film skjuts upp

Film • Publicerad 3 juli 2021
"Downton Abbey 2" får premiär i mars 2022. Elizabeth McGovern och Hugh Bonneville som Lady och Lord Grantham. Pressbild.
"Downton Abbey 2" får premiär i mars 2022. Elizabeth McGovern och Hugh Bonneville som Lady och Lord Grantham. Pressbild.Foto: Jaap Buitendijk/AP/TT

Den som hade sett fram emot julmys tillsammans med herrskap och tjänstefolk på Downton Abbey får tänka om. Den andra filmen om godset och dess invånare var planerad att gå upp på biograferna den 22 december, nu senareläggs premiären till slutet av mars 2022, skriver Variety.

Liksom den första filmen från 2019 kretsar "Downton Abbey 2" kring de populära karaktärerna från tv-serien. Skådespelare som Michelle Dockery (Mary Crawley) och Hugh Bonneville (Robert Crawley) syns i uppföljaren tillsammans med ett nytillskott som Dominic West ("The Wire").

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons