Annons

Demi Lovato jagar ufon i ny serie

Tv • Publicerad 11 maj 2021
Ufo-fantasten Demi Lovato ska ta reda på sanningen om de flygande fenomen i en ny serie. Arkivbild.
Ufo-fantasten Demi Lovato ska ta reda på sanningen om de flygande fenomen i en ny serie. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss/Invision/AP

Sanningen finns därute och Demi Lovato är fast besluten att finna den. I den nya dokumentärserien "Unidentified with Demi Lovato" ska artisten och skådespelaren tillsammans med sin syster Dallas och kompisen Matthew avslöja sanningen om fenomenet ufo (oidentifierade flygande föremål), skriver The Hollywood Reporter.

Under överinseende av ledande experter på området kommer trion att undersöka färska ögonvittnesskildringar, djupdyka i hemliga regeringsrapporter och genomföra tester på kända ufo-platser.

Annons

Lovato beskrivs av produktionsbolaget Peacock som en "sann troende" som hoppas kunna övertyga sina betydligt mer skeptiska vänner och familj, samt hennes miljontals anhängare, att det inte bara finns intelligenta varelser utanför jorden – utan att de redan är här.

Demi Lovato var 2018 nära att dö i en överdos och vägen tillbaka skildrar hon i albumet "Dance with the devil... The art of starting over" som nyligen toppade Billboards albumlista.

Sitt missbruk, sina ätstörningar och hur hon utsatts för sexuella övergrepp berättar hon även öppenhjärtigt om i dokumentären "Demi Lovato: Dancing with the devil" som visas på Youtube.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons