Annons

De är med i Läckbergs "Strandhotellet"

Samuel Fröler och Marianne Mörck är två av skådespelarna i Camilla Läckbergs tv-serie "Strandhotellet". Berättelsen handlar om två rivaliserande familjer på en mindre ort.
Nöje • Publicerad 8 september 2022
Samuel Fröler spelar en av huvudrollerna i Camilla Läckbergs tv-serie "Strandhotellet". Pressbild.
Samuel Fröler spelar en av huvudrollerna i Camilla Läckbergs tv-serie "Strandhotellet". Pressbild.Foto: Karin Törnblom/Pressbild/TT
Samuel Fröler får sällskap av Marianne Mörck och Jenny Ulving McCabe i "Strandhotellet". Pressbild.
Samuel Fröler får sällskap av Marianne Mörck och Jenny Ulving McCabe i "Strandhotellet". Pressbild.Foto: Karin Törnblom/Pressbild/TT

Samuel Fröler spelar Werner som kommer från en arbetarfamilj och ständigt kämpar för att få högre status, vilket gör honom hänsynslös.

"Jag lockades mycket av patriarken och hotellägaren Werner, en roll som jag tidigare aldrig gjort", säger Samuel Fröler i ett pressmeddelande.

Camilla Läckberg är nöjd med skådespelarna – och gör också själv ett litet inhopp i rollen som "Sussie". Andra som medverkar i serien är bland andra Jenny Ulving McCabe, Rennie Mirro och Görel Crona.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons