GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

David Guetta spelar på Summerburst

David Guetta kommer till Summerburst och Ullevi i september. Arkivbild.
David Guetta kommer till Summerburst och Ullevi i september. Arkivbild.
Foto: Stuart C. Wilson/AP

Summerburst presenterar de första artisterna till årets festival och bland de största namnen märks EDM-veteranen David Guetta, EM-aktuelle "We are the people"-dj:n Martin Garrix, stjärnproducenten DJ Snake, future house-pionjären Don Diablo och svenska duon Rebecca & Fiona.

"Jag är otroligt stolt över årets lineup, den är maxad och värdig ett 10-årsjubileum innehållande extra allt", säger Anders Boström, festivalgeneral för Summerburst, i ett pressmeddelande.

Tidigare i veckan meddelade Summerburst att festivalen satsar fullt ut på ett genomförande redan i sommar, givet att Sverige når nivå fyra eller högre i regeringens öppningsplan.

Summerburst äger rum den 3-4 september på Ullevi i Göteborg.

Läs mer