Annons

Då får Fboy Island Sverigepremiär

Tv • Publicerad 5 december 2022
Klara Elvgren är programledare för den svenska versionen av Fboy Island, som har premiär den 19 januari på discovery+, Kanal 11 och HBO Max.
Klara Elvgren är programledare för den svenska versionen av Fboy Island, som har premiär den 19 januari på discovery+, Kanal 11 och HBO Max.Foto: Foto: Linus Hallsenius/discovery+

Den 19 januari får den svenska versionen av realityserien Fboy Island premiär på discovery+, Kanal 11 och HBO Max.

I serien följer tv-tittarna Theresé Samuelsson, Awa Touray och Olivia Jakobsson, som är trötta på oseriösa dejter – och som på en tropisk ö dejtar och sätter tjugo killar på prov. Frågan är vilka av killarna som är ute efter äkta kärlek – och vilka som istället har kommit till ön i hopp om att vinna en fet pott med prispengar.

"Det har varit otroligt roligt att få spela in det här programmet med alla våra fina deltagare. Här är för en gångs skull verkligen tjejerna i fokus, och dessutom är allt gjort med så mycket humor och glimten i ögat," säger programledaren Klara Elvgren i ett pressmeddelande.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons