Annons

Covidsmittade Rock: "Gå och vaccinera er"

Nöje • Publicerad 21 september 2021
Chris Rock har insjuknat i covid-19 och uppmanar sina följare att gå och vaccinera sig. Arkivbild.
Chris Rock har insjuknat i covid-19 och uppmanar sina följare att gå och vaccinera sig. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP

Komikern Chris Rock berättade i söndags att han hade testats positivt för covid-19 och passade på att skicka ett meddelande till alla som fortfarande inte kommit till skott: "Vaccinera dig."

56-åringen skrev på Twitter : ”Hej, jag fick precis reda på att jag har covid, lita på mig det här vill du inte ha. Se till att bli vaccinerad.”

Annons

Rock har tidigare sagt att han är vaccinerad. När han medverkade i NBC:s "Tonight Show" i maj kallade han sig själv "Two-Shots Rock", innan han klargjorde att han hade fått vaccinet Johnson & Johnson som ges i en dos, skriver The Guardian.

Chris Rocks utspel kommer i slutet av samma vecka där en annan stor stjärna, rapparen Nicki Minaj, orsakade stor kontrovers när hon ifrågasatte säkerheten för vaccin mot covid-19.

Efter att Minaj twittrat att hon hört att vaccinet kan orsaka svullna testiklar och impotens, erbjöd Vita huset henne ett "utbildande samtal" med en av dess doktorer.

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons