Annons

Corden och Cruise spelar Timon och Pumbaa

För snart ett år sedan meddelade James Corden att han slutar som programledare för "The late late show". Den 27 april sänds det sista avsnittet av den populära pratshowen och det blir en storstilad final.
Tv • Publicerad 3 mars 2023
Pratshowvärden James Corden sätter punkt för sin "The late late show" i slutet av april.
Pratshowvärden James Corden sätter punkt för sin "The late late show" i slutet av april.Foto: Charles Sykes/Invision/AP

Tom Cruise gästar showen och gör tillsammans med James Corden en "Lejonkungen"-inspirerad musiksketch, skriver The Hollywood Reporter. På Twitter har Corden delat med sig av en bild på Cruise utklädd till det älskvärda vårtsvinet och han själv som den rödhårige surikaten.

Det är inte första gången "Top gun"-stjärnan kamperat ihop med Corden. 2018 tvingade actionhjälten Cruise med Corden för att hoppa fallskärm och 2022 tog han med den räddhågsne pratshowvärden upp i ett ålderstiget stridsflygplan.

Annons

James Corden har lett det populära programmet sedan 2015 och vunnit fem Emmys. Inslaget "Carpool karaoke", där han i sin bil skjutsar runt och sjunger tillsammans med kändisar som Madonna, Elton John, Michelle Obama och Lady Gaga är den amerikanska pratshowens mest populära.

Enligt uppgifter till The Hollywood Reporter kommer "The late late show" att ersättas i tablån av humorprogrammet "@midnight".

TT
Så här jobbar Barometern Oskarshamns-Tidningen med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons