GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Carola om "Let's dance": "Lite väl maniskt"

Carola. Arkivbild.
Carola. Arkivbild.
Foto: Christine Olsson/TT

Carola Häggkvist var en av de största stjärnorna i årets upplaga av TV4:s "Let's dance", men några veckor före finalen valde hon att hoppa av, av hälsoskäl. I en intervju i Aftonbladet berättar hon nu om skadorna hon ådrog sig.

– Jag blev väldigt utmattad och till slut blev det en ond spiral. Det var också svårt att sova och jag vaknade ofta med enorma sendrag som satt som ett järngrepp. Till slut var jag skadad på sju ställen med munblåsor och kunde knappt prata. Jag var tejpad över ryggen och hade svårt att andas sista lördagen, säger hon.

Hon konstaterar att det var "fantastiskt roligt" att vara med i programmet, men att hon samtidigt kände sig som "en hamster i ett hjul som aldrig slutade snurra".

– När premiären var över började jag lägga ihop ett och ett och insåg vad det var för format jag var med i. Även om vi tyckte det var kul var det ganska regisserat och jag började känna att det gick lite över integritetsgränsen när man skulle älta en känsla om och om igen till deras intervjumaterial. Det är ett väldigt styrt format och jag är inte den enda som har reagerat på att det är lite väl maniskt, säger hon.

Läs mer